Ersoylu'ya TOBB'da yeni görev

Keşan TSO Üyesi Mehmet Ersoy, TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyeliği görevinin ardından, Sigorta Acenteleri Mesleki Sorunların Tespiti ve Çözüm Önerilerini Geliştirme Komisyonu'nda görevlendirildi

GÜNDEM 25.12.2018 13:42:00 0
Ersoylu

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyesi Mehmet Ersoylu, Sigorta Acenteleri Mesleki Sorunların Tespiti ve Çözüm Önerilerini Geliştirme Komisyonu’na getirildi.

 

TOBB MESLEKİ ÇALIŞMA KOMİSYONLARI BELİRLE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nin toplantısında, Sigorta Acenteliği mesleğinin geliştirilerek daha etkin, sistematik ve verimli biçimde icra edilebilmesi amacıyla "Mesleki Sorunların Tespiti ve Çözüm Önerilerini Geliştirme Komisyonu" oluşturuldu. Mesleki Sorunların Tespiti ve Çözüm Önerilerini Geliştirme Komisyonu'nda görevlendirilen Ersoylu'nun, komisyondaki yeni görevi ile Sigorta Sektörünün sorunlarını ve bu sorunlara dair üretilen çözüm önerilerini ilk ağızdan sektör meclislerine ileteceği kaydedildi.

 

GÖREVE GETİRİLDİLER

 

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Keşan TSO tarihinde ilk defa bir üyenin TOBB Sektör Meclisi'ne seçildiği belirtilirken, bu önemli görevin ardından Mesleki Sorunların Tespiti ve Çözüm Önerilerini Geliştirme Komisyonu üyeliğine seçilen Mehmet Ersoylu’nun bölgesini yeniden gururlandırdığı ifade edildi. Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nin toplantısında Mesleki Sorunların Tespiti ve Çözüm Önerilerini Geliştirme Komisyonu Başkanlığı’na Mehmet Lütfü Tunga, Komisyon Üyeliğine de Mehmet Ersoylu ile birlikte Fatih Erişen ve Muzaffer Kesim getirildi.

 

Haber / Özge MERİÇ