Bin adet Karaçam toprakla buluştu

Ergene Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) tarafından "Sağlıklı Yaşam İle Sağlıklı Çevre" projesi kapsamında Esenler Mahallesi'ne bin adet Karaçam ağacı dikildi.

GÜNDEM 24.12.2018 17:02:00 0
 Bin adet Karaçam toprakla buluştu

Ergene Belediyesi Çevre Koruma Dergisi iş birliği ile Esenler Mahallesi'nde bulunan Şehit Polis Şaban Ceylan korusuna bin adet karaçam ağacı dikti. Ağaç dikme etkinliğine Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Menderes Yıldız, Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve bu projeye destek olan firmalar katıldı.

 

AĞAÇ DİKME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Ergene’de daha öncesinde de Ergene Belediyesi ortaklığında ağaç dikme çalışmalarında bulunduklarını belirten Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, "Ergene Belediyesi doğaya çok büyük önem veriyor, birlikte yapmış olduğumuz ağaç dikme çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi. Ergene Belediye yetkilileri ise, "Yeşil bir Ergene yaratmak adına Ergenemizde ağaç dikme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, gerek orta refüjler gerekse park ve bahçe alanlarımızda bulunan yeşil alanlarımıza büyük önem veriyoruz, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yeşil bir Ergene bırakmak adına tüm vatandaşlarımızın katkıda bulunmasını istiyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Haber / Özge MERİÇ