Albayrak Malkara'yı ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığı ve Gazibey Mahallesini ziyaret etti.

GÜNDEM 24.12.2018 14:35:00 0
Albayrak Malkara

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığı'na giden Albayrak, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan’ı ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığı'na  düzenlenen ziyarette, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten ve CHP Malkara Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Teşkilatı'nın parti çalışmaları hakkında Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan’dan bilgi aldı. Parti çalışmaları hakkında bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretten dolayı Albayrak ve Yurdakul’a teşekkür etti.

 

 

PROJE VE YATIRIMLARI ANLATTI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığı'nın ardından Gazibey Mahallesi'ni ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Gazibey mahallesi sakinlerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi'nin devam eden çalışmaları, projeleri ve yatırımları hakkında detaylı bilgi verdi. Gazibey Mahallesi'ne düzenlenen ziyarette CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri  yer aldı.

 

Haber / Seda AKYOL