Topaloğulları'ndan erken yeni yıl kutlaması

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Topaloğulları Makine Sanayi Ticaret Fabrikası çalışanları yeni yılı coşkuyla kutladı. Cuma günü saat 18:00'da düzenlenen yeni yıl etkinliğ

GÜNDEM 23.12.2018 12:08:00 0
Topaloğulları

Çerkezköy'de üretim yapan ve MATEKA Profesyonel Gıda İşleme Makineleri'nin üretimini yapan Topaloğulları Makine Sanayi Ticaret Fabrikası'nda düzenlenen yılbaşı organizasyonuna, fabrika sahipleri; Murat Topaloğlu ve Osman Topaloğlu, Fabrika Müdürü Eda Aslan Maden, İdari İşler Müdürü Erdal Yıldız ve 100'e yakın firma çalışanı katıldı.

 

10 YILDAN UZUN SÜREDİR ÇALIŞANLARA PLAKET VERİLDİ

 

Topaloğulları Makine Sanayi Ticaret Fabrikası ortaklarından Murat Topaloğlu'nun yeni yıl tebrik konuşmasıyla başlayan gece fabrikanın diğer ortağı Osman Topaloğlu'nun konuşmasıyla devam etti. Konuşmaların ardından, fabrikada 10 yıl ve üzeri çalışan personellere Murat Topaloğlu tarafından plaket verildi. Yeni yıl etkinliğine katılan tüm personele hediye verilmesinin ardından etkinliğe katılanlar yeni yılı doyasıya eğlenerek coşkuyla kutladı.

20'NİN ÜZERİNDE FARKLI GIDA MAKİNESİ ÜRETİYOR

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren ve 100'e yakın çalışanı olan Topaloğulları Makine Sanayi Ticaret Fabrikası, endüstriyel mutfaklarda kullanılan yirminin üzerinde farklı gıda işleme makinesi üretiyor. Fabrika ile ilgili bilgi veren Fabrika Müdürü Eda Aslan Maden, "Şirketimiz Topaloğulları, 1977 yılında İstanbul’da kuruldu. 1980’li yılların ortalarında ilk olarak et kıyma makineleri ile üretimine başlayan firma, 1995 yılında İstanbul Kağıthane’deki yeni üretim merkezine taşınmasından kısa bir zaman sonra anonim şirket unvanını aldı. Firma bugün üretim kapasitesini daha fazla arttırmak amacı ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan 10 bin metrekare alana sahip yeni üretim tesisine taşındı" dedi.

 

ENDÜSTRİYEL MUTFAK MAKİNELERİ

 

Endüstriyel mutfak makineleri sektöründe Hamur İşleme Makineleri, Et İşleme Makineleri ve Sebze İşleme Makineleri olmak üzere otel, restoran ve yemekhane gibi çeşitli endüstriyel mutfakların ihtiyaç duyacağı makine ve ekipmanların üretildiğini dile getiren Maden, "Topaloğulları Mateka ve Esmak ticari markalarıyla ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı pazarlara sunmaya devam ediyor.  Şirketimiz birçok ürünü için Türk Standartları’na Uygunluk Belgesi (TSE), Avrupa Uyumluluk Standartları Belgesi (CE) ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip. 2000 yılından itibaren, üretimi dünya standartlarına taşımak için yurtdışı pazarlarına yönelmiş ve üretiminin yüzde 60’ını ihraç etmektedir" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ - Seda AKYOL