TEDES devreye giriyor

Malkara'da kurulan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES), 20 Aralık 2018 Perşembe günü saat 08.00'den itibaren devreye giriyor.

GÜNDEM 19.12.2018 15:53:00 0
TEDES devreye giriyor

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 15 Ocak 2015 tarihinde Malkara'da kurulan ve çeşitli nedenler ile faaliyeti durdurulan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi'nin, 20 Aralık 2018 Perşembe günü saat 08:00'den itibaren devreye gireceği ve hız sınırına uymayan sürücüler ve araç sahiplerine cezai işlem uygulanmaya başlanacağı açıklandı.

 

SÜRÜCÜLERİ UYARDI

 

Malkara Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi kararına uygun olarak Otomobil ve panelvan sınıfı araçlar için hız limitleri 82km/h, kamyonet, otobüs, minibüs, kamyon ve  çekiciler için hız limitleri 70km/h olarak karar verildiği belirtilirken Yaman Peynircilik önündeki EDS ile Küçük Sanayi karşısındaki EDS cihazlarının 500 metre gerisinde yolun sağ kısmına uyarı levhası ve baş üstü uyarı levhası konulduğu açıklandı. Yapılan açıklamada, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için hız sınırına dikkat etmeleri gerektiği konusunda, sürücüler ile araç sahipleri uyarıldı.

 

Haber / Seda AKYOL