Yurdakul vatandaşlarla bir araya geldi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Sağlamtaş, Çınarlıdere, Emirali ve Aksakal Mahallelerine giderek mahalle sakinlerini ziyaret etti.

GÜNDEM 16.12.2018 15:50:00 0
Yurdakul vatandaşlarla bir araya geldi

Mahallelere düzenlenen ziyaretlerde, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcıları Bahattin Cömert, Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

 

PROJE TANITIM TOPLANTISI'NA DAVET ETTİ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ziyaretlerde vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yurdakul mahalle sakinlerini 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 20:00'de Kardelen Düğün Salonu'nda yapılacak olan Proje Tanıtım Toplantısı'na davet etti.

 

PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Sağlamtaş Mahallesi’nde Cumartesi günleri kurulan mahalle pazarında sergi açan pazarcı esnafıyla da bir araya geldi. Yurdakul, Sağlamtaş Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Yurdakul,  mahalle ziyaretlerinin ardından Malkara’da S.S. Malkara Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 20:00'de Kardelen Düğün Salonu'nda yapılacak olan Proje Tanıtım Toplantısı'na davet etti.

 

Haber / Aleyna ÇELİK