Trakya Oda Orkestrası'ndan konser

Lüleburgaz Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında, Trakya Oda Orkestrası Aşkiye – Neşet Çal Sahnesi'nde konser verdi. Trakya Oda Orkestrası Şeflerinden Alper Çam konser ile ilgili değerlendirmede bulundu.?

GÜNDEM 7.12.2018 16:57:00 0
Trakya Oda Orkestrası

Trakya Oda Orkestrası Aşkiye – Neşet Çal Sahnesi'nde düzenlenen konser programında, Serenade For Strings – J. Haydn, Norma. – Bellini Solist: Deniz Arda Başuğur, Koncertino For Oboe and Flute. – Krommer Solist: Doç. Leyla Bayramoğulları-Doç. Bayram Bayramoğulları, Divertimento in F. Major. – Mozart, Symphony No 27 – Haydn eserleri yer aldı.

 

DEĞERLİ SANATÇILARLA SAHNE ALDILAR

 

Konserle ilgili değerlendirmede bulunan Trakya Oda Orkestrası Şeflerinden Alper Çam "Trakya Oda Orkestrası bu akşam çok değerli sanatçılarla birlikte sahne aldı. Orkestrayı Şef Deniz Başuğur’un yönettiği konserde Trompet sanatçısı Deniz Arda Başuğur Bellini’nin Norma Tema ve Varyasyonlarını, Obua Sanatçısı Bayram Bayramoğulları ve Flüt Sanatçısı Leyla Bayramoğulları, Krommer’in Obua Flüt Konçertosunu seslendirdiler. Değerli sanatçılarımıza katılımları için ve değerli seyircimize ve Lüleburgaz Belediyesine destekleri için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ