Kariyer Günleri'nde öğrencilerle bir araya geldi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Karaağaç Yatılı Bölge Ortaokulu Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Kariyer Günleri etkinliğinde konuşan Hakan Cırıt, öğre

GÜNDEM 7.12.2018 16:43:00 0
Kariyer Günleri

Kariyer günleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt hayatına dair konuları öğrencilerle paylaştı.

 

HAYATINA DAİR KONULARI PAYLAŞTI

 

Her öğrencinin bir hedef belirlemesi gerektiğini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, "Bir hedefiniz olsun ve bu hedefinize ulaşmak için daha da çok çalışın. Unutmayınız ki hedefinize ulaşmak için birçok rakibinizle mücadele etmek durumunda kalacaksınız. Rakiplerinizle mücadele edebilecek donanımı da ancak iyi bir eğitim, disiplinli bir çalışmayla edinebilirsiniz. Bu donanıma erişebileceğiniz en doğru yer içerisinde bulunduğunuz okulunuz ve öğretmenlerinizdir. Derslerinize, öğretmenleriniz rehberliğinde planlı bir şekilde çalışın ve hedefinizden asla uzaklaşmayın, vazgeçmeyin. Bu sürecin sonunda başarıya ulaşacaksınız. Devletimiz sizlerin en iyi eğitimi, en donanımlı eğitim ortamlarında almanızı sağlamak için tün imkânları seferber etmiş durumda. Sizlerin disiplinli, programlı çalışmayla en iyi yerlere geleceğinize olan inancımız tamdır" sözlerine yer verdi. Karaağaç Yatılı Bölge Ortaokulu Kariyer Günleri etkinliği öğrencilerin yönelttiği soruların Hakan Cırıt tarafından cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ