Vali Yıldırım'dan Çerkezköy'e iade-i ziyaret

Çeşitli iade-i ziyaretlerde bulunmak üzere Çerkezköy'e gelen Tekirdağ valisi Aziz Yıldırım, Ticaret ve Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Pharmactive İlaç firmasını ziyaret

GÜNDEM 7.12.2018 12:27:00 0
Vali Yıldırım

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çeşitli iade-i ziyaretlerde bulunmak üzere dün Çerkezköy’e geldi. Saat 12:00’da Hükümet Konağı önünde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Yıldırım, daha sonra Kaymakamlık makamına geçerek Kaymakam Atilla Selami Abban’dan brifing aldı. Yıldırım’ın Çerkezköy ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş ve Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da hazır bulundu.

 

ÇTSO’YU ZİYARET ETTİ

 

Kaymakamlık makamında Kaymakam Atilla Selami Abban ile basına kapalı görüşen Vali Aziz Yıldırım, öğleden sonra saat 14:45’te de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Yıldırım, oda önünde ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, oda başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan ve Mustafa Ogün Asıl, Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, meclis üyeleri Reşat Ünlü, Süleyman Ak, Murat Narçın ve Mikail Çelik tarafından karşılandı.

BASINA KAPALI GÖRÜŞTÜ

 

Kendisini meclis üyesi sıfatıyla karşılayan Süleyman Kozuva’yı karşısında gören Yıldırım “Sen ayrılmamış mıydın?” dedi. Yıldırım, daha sonra ÇTSO toplantı salonunda oda yönetimi ile basına kapalı görüştü. ÇTSO ziyaretinin ardından Çerkezköy Adliyesi'ni ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Yıldırım, sonrasında da Pharmactive İlaç firmasını ziyaret ederek fabrika ve üretime ilişkin bilgi aldı.

 

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİ

 

Çerkezköy temaslarını şehit Dinçer Ersoy’un ailesini ziyaret ederek sürdüren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım son olarak da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Akay tarafından belediye binası önünde karşılanan Yıldırım, Akay ile Çerkezköy’e ilişkin sohbet etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU