Güvenli ticaret için ne yapmalıyız?

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Euler-Hermes Sigorta tarafından "2019 yılında güvenli ticaret için ne yapmalıyız?" semineri düzenlendi. Çorlu TSO Batı Eğitim Salonu'nda düzenlenen seminerde

GÜNDEM 6.12.2018 15:25:00 0
Güvenli ticaret için ne yapmalıyız?

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ve Euler-Hermes Sigorta Pazarlama, Dağıtım Kanalları ve Ticari Tahsis Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gürcan Köseoğlu tarafından sunum yapılan seminere; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör,  Meclis ve Komite Üyeleri ile birlikte çok sayıda üye katıldı.

 

KATILIMCILARA BİLGİ VERİLDİ

 

"2019 yılında güvenli ticaret için ne yapmalıyız?" adlı seminerde yapılan sunumlarda, ticari risklerle karşı karşıya gelme ihtimalini nasıl azaltabilirim? Yurt içi ve yurt dışında, mevcut müşterilerimin riskini düzenli olarak nasıl takip eder ve potansiyel müşteriler hakkında nasıl istihbarat sağlarım? Mevcut ve yeni pazarlarda ticari fırsatları güvenli bir şekilde nasıl yakalayabilirim? Sağlıklı ve emin büyüme ile ciro artışını nasıl kaydedebilirim? Alacak sigortasına bağlı finansman olanakları nelerdir? Firmamın kendi ihtiyaçlarına özel düzenlenmiş esnek finansman seçenekleri nelerdir? Bunlara ulaşmanın en kolay yolu nedir? konuları hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Seminer katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ