Sokak aydınlatmalarında yüzde 50 tasarruf

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), Türkiye'nin en kapsamlı LED sokak aydınlatma sistemlerinden birini daha hayata geçirdi. Kaliteli enerji için enerji nakil hatlarını yer altına alan ÇOSB, kapsamlÄ?

GÜNDEM 6.12.2018 09:35:00 0
Sokak aydınlatmalarında yüzde 50 tasarruf

Türkiye’nin en kapsamlı LED sokak aydınlatma sistemlerinden birini daha hayata geçiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) kaliteli enerji için yer altına aldığı enerji nakil hatlarının ardından kapsamlı olarak başlattığı LED sokak aydınlatması çalışmalarında sona geldi.

 

1. Cadde, 3. Cadde, 5. Cadde, 13. Sokak, 15. Sokak ve 22.Sokakların sokak aydınlatmasını tamamlayan ÇOSB, üretimin her sahasında sanayicisinin ihtiyaçlarına cevap vermek için verdiği kesintisiz, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetlerinin yanı sıra yaptığı bu çalışmalarla da dikkat çekiyor. Sokakları ışıl ışıl olan ÇOSB’nin, konvansiyonel armatürler yerine kullandığı LED armatürlerle de aynı zamanda yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu sağladığını belirten yetkililer “Çalışmalar kapsamında enerji tasarrufunun yanı sıra alt yapı kablolama maliyetleri de aşağıya çekiliyor” dedi.

 

Haber /Özge MERİÇ