Yurdakul mahalleleri ziyaret etti

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Deveci, Teteköy ve Yenidibek Mahallelerine giderek mahalle sakinlerini ziyaret etti.

GÜNDEM 5.12.2018 15:51:00 0
Yurdakul mahalleleri ziyaret etti

Deveci, Teteköy ve Yenidibek Mahallelerine düzenlenen ziyarete, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Malkara Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten katıldı.

 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLENDİ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yurdakul mahalle sakinlerini 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 20:00'de Kardelen Düğün Salonu'nda yapılacak olan Proje Tanıtım Toplantısı'na davet etti. Deveci, Teteköy ve Yenidibek Mahallesi sakinleri Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu üyelerine ve Malkara Belediyesi Meclis Üyelerine, mahallelerine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber/ Seda AKYOL