CHP'de kritik gün

Şu ana kadar 11 il, 241 ilçe ve belde belediye başkan adayını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi, 6 Aralık'ta kritik bir Parti Meclisi toplantısı yapacak. Toplantının ardından 300'ü aşkın aday d

GÜNDEM 3.12.2018 18:33:00 0
CHP

Şimdiye kadar bir büyükşehir, 10 il ve 241 ilçe ve belde olmak üzere toplam 252 belediye başkan adayını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi 6 Aralık’ta yapacağı kritik Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından 300 civarında belediye başkan adayını daha kamuoyuna ilan edecek.

 

300 ADAYINI AÇIKLAYACAK

 

CHP’nin 6 Aralık’ta açıklayacağı adayların ağırlıklı olarak ilçe ve beldeleri kapsayacağı öğrenilirken, listede bazı büyükşehir ve il belediyelerinde yarışacak isimlere de yer verileceği öğrenildi. 6 Aralık’ta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayının yanı sıra Çerkezköy, Kapaklı ve diğer ilçelerin belediye başkan adaylarının da açıklanması bekleniyor.

 

AKAY VE MANDALI’NIN ADAYLIĞINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

 

Mevcut Belediye Başkanı Vahap Akay ile Halil İbrahim Erkan ve Mehmet Ali Ersoy'un aday adayı olduğu Çerkezköy’de Vahap Akay’ın adaylığına kesin gözüyle bakılırken, 3 dönemdir Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini yürüten İrfan Mandalı’nın tek aday adayı olduğu Kapaklı’da İrfan Mandalı’nın yeniden aday olarak açıklanması bekleniyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU