Parklar revize ediliyor

İlçe genelindeki parklarda revize çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklara yeni banklar monte ederken, eski bankları da yeniliyor. Parklara hep birlikte sahip

GÜNDEM 3.12.2018 17:24:00 0
Parklar revize ediliyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin parklardaki kent mobilyaları ve banklar için tespit çalışmalarını yaparak yenilemeye devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı irfan Mandalı “Ekipler ilçe genelinde ki çocuk parklarına oturma bankları montajı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çocukların aileleri ile birlikte daha sağlıklı ve rahat bir ortamda vakit geçirebilmesi adına yürütülen çalışmalar kapsamında parkların içinde bulunan bank gibi donanım elemanlarının yenilenmesi çalışmaları belirlenen program çerçevesinde devam edecek” dedi.

 

“YENİLİYORUZ”

 

Yapılan çalışmalar sayesinde parklara daha modern bir görünüm kazandırılırken, çocuklar için daha sağlıklı ve güvenilir bir oyun alanı sağlandığını dile getiren Mandalı “Ailelerimizin buluştuğu, çocuklarımızın oyunlar oynayıp keyifle vakit geçirdiği parklarımızı, çocuklarımızın fiziksel gelişimine uygun, sağlıklı ve güvenli oyun grupları ve ailelerinin dinlenebileceği şekilde yeniliyoruz” dedi.

 

“DEVAM EDECEĞİZ”

 

Parklara hep birlikte sahip çıkılması çağrısında bulunan Başkan Mandalı “Geleceğimizin ışıkları çocuklarımıza yakışan, modern ve sağlıklı ortamlar yaratmak, onlara en güzel hizmetleri sunmak için, tüm gücümüzle çalışmaya ve ilçemizde yeni park alanları açmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Seda AKYOL