Kapaklı Meclisi Perşembe günü toplanacak

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Aralık Ayı Toplantısı 6 Aralık Perşembe günü saat 14:00'da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapılacak.

GÜNDEM 3.12.2018 13:48:00 0
Kapaklı Meclisi Perşembe günü toplanacak

Açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başlayan toplantıda Tarife Komisyonuna 1 adet üye seçimi, İmar Komisyonuna 1 adet üye seçimi yapılacak.

 

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN YAZILAR GÖRÜŞÜLECEK

 

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan hisse satışı  konulu yazının görüşülmesinin ardından Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan Özel Güvenlik Hizmeti  konulu yazı görüşülerek karara bağlanacak. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Boş Kadro Değişikliği konulu yazı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Sözleşmeli Personel konulu yazı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği konulu yazısının görüşülmesinin ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 1/1000 ölçekli Uygulama imar Plan Değişikliği konulu yazı da görüşülecek.

 

YÖNETMELİKLER GÖRÜŞÜLECEK

 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan ve Plan Notu Değişikliği konulu yazının görüşülmesinin ardından toplantı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sunulan Çerkezköy Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun ihtiyaç talebi konulu yazının görüşülmesi ile devam edecek. Toplantıda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sunulan 29.11.2018 tarih 128500/591 sayılı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği Değişikliği konulu yazı, Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği konulu yazı, İmar Komisyonuna havale edilen konular ve Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konular da görüşülecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU