Kaymakam Sarılı vatandaşlarla buluştu

Çorlu Kaymakamlığı tarafından her ay farklı bir mahallede düzenlenen Halk ve Güvenlik Toplantısı bu ay Türkgücü Mahallesi'nde yapıldı.

GÜNDEM 29.11.2018 16:38:00 0
Kaymakam Sarılı vatandaşlarla buluştu

Kaymakam Cafer Sarılı başkanlığında yapılan toplantıya; daire amirleri, mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı. Toplantının amacının vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirerek yapılması gerekenlerin en hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak olduğunu, vatandaşların talep ve isteklerini başta Mülki İdari Amiri olmak üzere daire amirleri ile temas kurarak iletmelerini, kamu hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir biçimde faydalanmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

 

SORUN VE İSTEKLERİ DİNLEDİ

 

Milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve genel asayişin sağlanması amacıyla; her türlü tedbirin alındığını, halkın var olan şikayet ve sorunlarını mahallinde dinleyerek çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı yaptıklarını, anında çözüme kavuşabilecek sorunların anında, sürece bağlı sorunlar varsa onunda süreç içerisinde çözümüne yönelik çalışmaların yürütüldüğünü belirten Sarılı, mahallelinin sorunlarını ve isteklerini dinledi.

 

MAHALLE HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Türkgücü Mahalle Muhtarı Nadir Uğur, Türkgücü Mahallesi hakkında kısaca bilgi verdi. Daha sonra E 5 karayolundan Türkgücü Mahallesine giden asfalt yolun çok bozuk olduğunu, ilgililerle görüştüğünde Çorlu 1 OSB bölgesi içerisinde kaldığı gerekçesiyle Belediye Başkanlığı veya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılmadığını, Çorlu 1 OSB Bölge Müdürlüğü tarafından bir an evvel yapılarak mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini bunun dışında acil yapılması gereken her hangi bir sorunlarının olmadığını kaydeden Uğur, ancak küçük çaplı sorunların olması durumunda mahallinde veya ilgili kurumlara bildirilmesi durumunda kısa sürede çözümlendiğini belirtti.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU