Kuaförlük Kursu'nun açılışı yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi tarafından, Hayat Boyu Öğrenme kapsamında düzenlenen Kuaförlük kursu için açılış töreni yapıldı. Velimeşe Mahallesi'nde düzenlenen kurs aÃ

GÜNDEM 28.11.2018 18:33:00 0
 Kuaförlük Kursu

Hayat boyu öğrenme projesi kapsamında düzenlenen kuaförlük kursunun açılışı yapıldı. Açılışa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

24 KURSİYER EĞİTİM ALACAK

 

Eğitimler sonunda katılımcılara belge verileceğini dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Hayat Boyu Öğrenme Projesi Kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi işbirliği ile başlattığımız Kuaförlük kursumuzda, 24 Kursiyerimiz eğitim alacak. Bu Kursiyerlerimiz, saça geçici ve kalıcı şekil verme konularında, çok deneyimli ve başarılı bir eğitmen olan, Miyase Okşan hanımdan eğitim alacaklar. Kursiyerlerimiz, hafta içi her gün 4 saat, haftada 20 saat sürecek olan, 18 haftalık eğitimin sonunda, toplamda 357 saat eğitim alacaklar. 4,5 ay sürecek ve 01.04.2019 tarihinde bitecek olan bu eğitim sonunda, başarılı olan kursiyerlerimiz, belgelerini alacaklar ve iş hayatına atılacaklar. Ergene Belediyesi olarak, arkadaşlarımız, kursiyerlerimize burasını hazırladılar" dedi.

 

"ÇALIŞMALARIMIZ KESİNTİSİSZ SÜRÜYOR"

 

İnsana her alanda dokunan çalışmalar yaptıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel "Gördüğünüz gibi, Ergene Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalarla,  insanımıza her alanda dokunan, faydalı olan çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Her yıl açtığımız, yaz okulları ile çocuklarımıza, her yıl açtığımız çeşitli kurslarımız ile, Ergenede yaşayan insanımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Biz sadece altyapı, yol, kanal, park yapmıyoruz. Biz insanımızın doğumundan ölümüne kadar her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Ergenede yaşayan insanlarımızın belediyemizden beklentilerini biliyoruz. Biz her zaman insanımız ile beraberiz. Bizden isteklerini taleplerini biliyoruz. Çok yakın bir zamanda, Yeşiltepe Mahallemizde, Beren Bebek Gündüz Bakımevimizi hizmete açacağız. Çalışan Anneler, küçük çocuklarını buraya bırakarak, gönül rahatlığı ile işlerine gidebilecekler" sözlerine yer verdi. Açılış kurdelesinin kesiminden sonra kursiyerlerin yapmış olduğu saç uygulamalarını inceleyen Başkan Yüksel kursiyerleri bu güzel çalışmalarından dolayı kursiyerleri tebrik etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE