Rüşvet operasyonunda 8 tutuklama

Tekirdağ merkezli 5 ilde düzenlenen rüşvet operasyonunda, 3'ü Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli toplam 24 kişi gözaltına alındı. Aralarında Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevli 2 uzman ve 1

GÜNDEM 27.11.2018 16:30:00 0
Rüşvet operasyonunda 8 tutuklama

Marmaraereğlisi’nde polis ekipleri tarafından düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 24 şüpheliden 8’i tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASTILAR

 

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevli 2 uzman ve 1 astsubay başçavuş ile Marmara Ereğlisi sahilindeki petrol firmasının özel güvenlik personelinin, yasak bölgelerde balık tutmak isteyen tekne balıkçılarından rüşvet aldığı bilgisi üzerine harekete geçerken, yapılan 4 aylık teknik takibin ardından operasyon için düğmeye basıldı.

 

8 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

 

Tekirdağ merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, 3'ü Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli olmak üzere toplam 24 kişi gözaltına alındı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 11 şüpheli, serbest bırakılırken, işlemleri tamamlanan 11 kişi de adliyeye sevk edildi. Yasak bölgede balık tutmak için rüşvet vermek ve almakla suçlanan şüphelilerden aralarında Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevli 2 uzman ve 1 astsubay başçavuşun da bulunduğu 8 kişi mahkeme tarafından tutuklandı. 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde 2 kişinin işlemlerinin sürdürüldüğü ifade edildi. Operasyon kapsamında 3 şüphelinin daha arandığı öğrenildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ