Müzik Sınıfı ve Zeka Oyunları Sınıfı törenle açıldı

Kapaklı Gazi İlkokulu'nda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından donatılan müzik sınıfı ile hayırsever Melih Özcan tarafından donatılan zeka oyunları sınıfı saat 10:00'da dü

GÜNDEM 27.11.2018 16:00:00 0
Müzik Sınıfı ve Zeka Oyunları Sınıfı törenle açıldı

Açılışta konuşan Okul Müdürü Canan Çuvalcıoğlu, eğitimin, insanlığın hem beynine hem ruhuna hitap ettiğini ifade ederek “Yani insanı tepeden tırnağa donatır, milletleri var eder. Bir ömür boyu beşikten mezara kadar toplumları inşa eder. Bundan 2 bin 500 yıl önce Sokrates’e devlet başkanı olsanız ilk önce hangi hamleyi devletinizde yapmak istersiniz diye sorduklarında ilk önce “işe eğitimden başlarım” cevabını verir. Kendi tarihimizde de Fatih’i Fatih Sultan Mehmet yapan, Selim’i Yavuz Sultan Selim yapan, Mustafa Kemal’i Gazi Mustafa Kemal Atatürk yapan iyi bir eğitim olmuştur” dedi.

“HER BİRİNE AYRI ÖZEN VE DİKKATİ GÖSTERİYORUZ”

 

Eğitim anlayışlarında her çocuğun bir birey olduğu gerçeğini hiçbir zaman akıllarından çıkarmadığını kaydeden Çuvalcıoğlu “Bu gerçekten yola çıkarak her bir öğrenciyi ayrı ayrı ele alıp, her birine ayrı özen ve dikkati gösteriyoruz. Çocuğun yalnızca okul boyutuyla değil bütün yeteneklerini değerlendirmeyi arzuluyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve hayırsever Melih Özcan’a teşekkür eden Çuvalcıoğlu “Bugün donatımı yapılan müzik ve zeka oyunları sınıflarında ülkemizin geleceğine damga vuracak gençler yetişmesini temenni ediyorum” dedi. Okul müdürünün konuşmasının ardından ilk olarak Müzik Sınıfının açılışı yapıldı. Kurdele kesiminin ardından davetliler sınıfı incelerken Okul Müdürü Canan Çuvalcıoğlu sınıf hakkında bilgi verdi. Katkılarından dolayı ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’a Kapaklı Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından çiçek ve teşekkür plaketi takdim edilirken, minik öğrenciler de müzik sınıfında mini bir konser verdi.

ZEKA OYUNLARI SINIFI DA AÇILDI

 

Daha sonra hayırsever Melih Özcan tarafından donatılan Zeka Oyunları Sınıfının açılışı yapıldı. Açılışın ardından hayırsever Melih Özcan’a İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nevzat Çuvalcıoğlu ve Mehmet Sadık Arslan tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Minik öğrenciler zeka oyunları sınıfında oyunlar oynadı. Açılışların ardından okulun giriş katında açılan yöresel ürünler sergisi gezilirken, davetlilere Kapaklı’ya özgü yemekler de ikram edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU