CHP gençlik kolları üyeleri ile bir araya geldi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığı Binası'nda Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya geldi.

GÜNDEM 27.11.2018 13:51:00 0
CHP gençlik kolları üyeleri ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığı Binası'nda düzenlenen toplantıda, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Kadın Kolları Üyeleri de yer aldı.

 

"MÜCADELEMİZİN KARŞILIĞINI 37 YIL SONRA ALDIK"

 

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Bizlerin harcadığı efor, bizlerin harcadığı emek önce şehrimizi güzel bir şehir yapmak için sonrada eğer gücümüz yeterse başarabilirsek bizden daha sonraki nesillere güzel bir Türkiye bırakmak için. Bunu hem geçmişe yönelik bizlere bu şehri bu ülkeyi bırakanlara karşı bir borcumuz olarak kabul ediyoruz. Hem de gelecek kuşaklara yönelik ve bizden sonra gelecek arkadaşlarımızın daha güzel, daha modern, daha özgür, daha çağdaş bir Malkara’da ve Türkiye’de yaşamasını istediğimiz için yapıyoruz. Biz birlikte mücadele ediyoruz. Sonuçta biz bu mücadelenin karşılığını 37 yıl sonra Malkara’da yerel seçimi kazanarak elde ettik. Ve 37 yıl sonra kazandığımız yerel seçim ile birlikte Malkara’nın önünü açacak ciddi projelere bir dönemde imza attık. Belki hepsi bitmedi ama yoğun oranda verdiğimiz sözlerin birçoğunu yerine getirdik. Bir kısmında inşaat olarak devam ediyor. Seçime kadar veya seçimden sonra bitecekler var. Ciddi anlamda Malkara’ya ciddi işler kazandırdık" dedi. 

 

"TAŞIN ALTINA ELİNİZİ KOYUN"

 

Siyasi arkadaşlığın hiç bir arkadaşlığa benzemediğini dele getiren Yurdakul, "Burada bulunan kişiler yarın hem bu partiyi, hem bu şehri, hem de ülkeye yönetmeye talip olacak kişiler. Bununda böyle olması gerekiyor. Sizlerin bunun için taşın altına elinizi koymanız gerekiyor. Ciddi mücadele etmeniz gerekiyor. Siyasi arkadaşlık hiçbir arkadaşlığa benzemiyor. Acıyı tatlıyı birçok şeyi birlikte paylaşıyorsunuz. Ama önemli olan inandığımız ilkeler doğrultusunda bu şehri bu ülkeyi bir adım daha ileri götürmek için birlikte mücadele edebilmek. Bunun tadı bunun keyfi ve sonunda elde ettiğiniz başarı ile bunu sizinle olan insanlar ile paylaşmak hiçbir şeyde yok. Umuyorum ki çok yorulduğunuz çok sıkıldığınız zamanlar olacak. Ama ben hiçbir zaman vazgeçmemenizi istiyorum. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un yaptığı konuşmanın ardından toplantı sohbet eşliğinde devam etti.     

   

Haber / Yakup KARATEPE