İYİ Parti yeni yönetimini tanıttı

İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi tarafından saat 10:00'da Kale-de Kafe'de düzenlenen kahvaltıda yeni yönetimi tanıtıldı. Kahvaltıda konuşan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, "Biz ittifa

GÜNDEM 25.11.2018 19:04:00 0
İYİ Parti yeni yönetimini tanıttı

İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi tarafından saat 10:00'da Kale-de Kafe'de düzenlenen kahvaltıda yeni yönetimin tanıtıldı. Kahvaltıya İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan,  Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

“MÜCEDELEMİZİ ANLATTIK ANLATACAĞIZ”

 

Kahvaltıda konuşan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin,  “25 Ekim 2017 tarihinde Türkiye’nin İYİ olması için Cesurlar hareketi olarak kurduğumuz partimiz siz değerli üyelerimizin mücadelesiyle, Partimize sahip çıkmasıyla bir çığ gibi her geçen gün büyümektedir. Partimizin kurulduğu günden bu yana her zaman partimizin önü kesilmeye, büyümesi engellenmeye çalışıldı. Görmezden geldiler, biz yokmuşuz gibi davrandılar. Kuruluşumuzdan 9 ay sonra baskın seçime girdik,  kuruluşları yarım asıra dayanan partiler 49 milletvekili çıkarırken, biz siyaset tarihinde eşi benzeri olmayan bir şekilde 43 milletvekili çıkarmayı başardık” dedi. Geçtiğimiz ay birinci yılını dolduran İYİ Parti’nin Türkiye’nin 81 ilinde ve ilçelerinde teşkilatlarını kurduğunu ve Türkiye’nin iyi olması için gece gündüz demeden çalıştığını dile getiren Çetin, “İYİ Parti’nin Türkiye’nin iyi olması için yaptığı mücadeleyi anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“YENİ YÖNETİM KURULUMUZU OLUŞTURDUK”

 

Genel Merkezin 24 Haziran 2018 seçimlerinde Milletvekili adayı olup yönetimlerden ayrılan isimlerin yerini doldurmak ve 31 Mart 2019  tarihinde yapılacak seçimlerde yerel yönetimlere aday adayı olacak isimler olacağından tüm il ve ilçe teşkilatlarının istifa etmeleri yönünde tavsiye kararı aldığını belirten Çetin “Bizler de bu tavsiyeye uyarak tüm arkadaşlarımızla birlikte istifa ettik. Genel merkezimizin takdiri ile tekrar İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı olarak görevlendirildim ve yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. İnşallah yeni yönetimimizle ve siz değerli İYİ Partiye gönül vermiş, cesur insanlarla Kapaklı’yı, Tekirdağ’ı ve Türkiye’nin her yerini İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağımıza inancımız tamdır” dedi. Ülkemizde kadına yönelik şiddetin her geçen gün arttığını kaydeden Çetin, “Kadına şiddet uygulayanlarının cezaları yok denecek kadar az. Genel Başkanı bir kadın olan İYİ Parti iktidarında kesinlikle kadınlarımız hak ettiği yerlerde olacak, kadına olan şiddet, haksızlık önlenecek ve kadınlarımıza karşı yapılacak olan her türlü şiddet, ayrımcılık, haksızlığın cezaları en ağır şekilde olacaktır" dedi. Yusuf Çetin'in konuşmasının ardından İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri tanıtıldı.

 

"PARTİMİZİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE GÖREVLER TEBLİĞ EDİLDİ"

 

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya da, "Genel Merkezimizin olağanüstü kongre kararından sonra 81 il teşkilatıyla başlayan tavsiye niteliğinde kararıyla il başkanlığından istifa edip yeni yönetim kadrolarını oluşturdular. Kapaklı İlçe teşkilatımızın bu tavsiye kararına uyarak vermiş oldukları istifa dilekçesinin hemen akabinde atamaları gerçekleştirip 25 Ekim partimizin kuruluş yıldönümünde görevler tebliğ edildi. En kısa sürede sizin gibi çok değerli görev arkadaşlarıyla birlikte start verdiler" dedi. Tekirdağ’da 11 tane ilçe teşkilatı ile İYİ Parti bayrağını Tekirdağ’a dikeceklerini söyleyen Alkaya, “Bizler 7-24 çalışmak zorundayız. Zafiyet göstermememiz lazım küskünlük dargınlık yaratmamamız lazım” dedi.

 

“İTTİFAKA İHTİYACIMIZ YOK”

 

Kahvaltı programında konuşan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, "Tekirdağ Milletvekili olarak mecliste görev yapmaya başladım. Tekirdağ'ımızın sorunlarıyla ilgili ne gerekiyorsa ilçe teşkilatlarımıza araştırma yönünde görev verdik. Sesimizi Tekirdağ'a duyurduk. Şimdi önümüzde sizi dahi ilgilendiren termik santral ile ilgili mecliste konuşma yapacağız. Mecliste İYİ Parti olarak toplumun yanında olmaya özen gösterdik. Göstermeye devam ediyoruz. Toplumun nasıl sorunları varsa hepsini dile getiriyoruz” dedi. İlettikleri bu konuların iktidar tarafından reddedildiğini belirten Kaplan, iktidar partisi olmak için mücadele ettiklerini ifade ederek “Biz ittifak yapmak istemiyoruz. Biz bu memleketi yönetmek istiyoruz. Bölgenizin belediyesinden memnun olan yok. İktidar partisinden memnun olan yok. O zaman neden biz yokuz? Biz en iyisini yapmak için varız” dedi. İttifaka ihtiyaçlarının olmadığını söyleyen Kaplan, “İttifak yapmak isteyen CHP 1 haftadan beri il başkanımızı ve beni arıyor. Biz ittifak yapmak istemediğimizi genel merkezimize de bildirdik. Biz 79 bin oy aldık. Biz MHP gibi partimizi kapatıp diğer partilere ittifak olmayacağız. Konuşmalarının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kaplan, "Aday adaylığı sürecimiz 1 Aralık ile 15 Aralık arasında başlayacak. Aday adayı olmak isteyenler ilçe ve il başkanlarına müracaat edecek. Genel merkeze de internet aracılığı ile müracaat edebilecekler" dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

 

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: Hamza Sakarya, Güler Ekiz, Sadık Adıgüzel, Nesrin Küp, Safiye Kaymakçı, Hatice Çilem Peltek, Erol Çetin, Sertaç Pullukçu, Erden Ekkazan, Talat Şanlı, İsmet Yılmaz, Leyla Özkan, Kazım Doğaç, Sevda Altuntaş, Semiha Gönenç, Özcan Dursun, Halil  Duman, Hüseyin Kaplan, Kemal Bilgin, Büşra Arslan, Ahmet Aydoğdu, Mustafa Önder, Güray Kurt, Kadir Özcan, İbrahim Çakmak, Samet Tüfekçioğlu, Ziya Öztürk, Necmi Tosun, Gürsel Yetişoğlu, Nihat Özbirge, Ayşe Nur Dursun, Hatice Bahtiyar, Ali Varol, İbrahim Acar, Mehmet Özcan, Ahmet Şen, Canan Özatılgan, Serdar Süner, Recep Göksu, Yücel Tiryaki, Özge Akçay, Kamil Sakarya, Simge Mandalı, Şeref Dik, Alper Yasin Yayla, Gürkan Verici,

 

Haber / Özge MERİÇ