Keşan TSO'nun 60. kuruluş yılı kutlandı

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nın 60. kuruluş yılı etkinliklerle kutlandı. Meclis ve yönetim tarafından, Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakılırken, törende konuşan Keşan TSO Yönetim Ku

GÜNDEM 20.11.2018 13:30:00 0
Keşan TSO

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde saat 10.15’te düzenlenen törene Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Meclis üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri ile oda personeli katıldı. Özkaya ve Şapçı tarafından, Atatürk Anıtı önüne çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. 

 

“BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLADI” 

 

Günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı “1 yıl sürecek etkinlikler, faaliyetler ve eğitimlerimiz bugün itibarıyla da başlamış oldu. Bütün üyelerimizi ve üye olabilecek potansiyeldeki ticaret insanlarının, bu etkinliklere ve faaliyetlere katılmalarını beliyoruz. Keşan’ımızın öncü sivil toplum kuruluşu olan Keşan TSO'nun 60. yılındaki tüm faaliyetlerde hep birlikte olmayı ümit ediyoruz” dedi. Meclis Başkanı Orkun Özkaya da Keşan TSO'nun 60. yıl dönümünü kutladığını dile getirerek, bu süreçte Keşan TSO'ya hizmet eden, başkan, yönetim kurulu üyeleri ve tüm üyelere saygı duyduklarını belirterek “Umarım bizden sonra da Keşan TSO'da nice 60'lı yıllar kutlanır. Yaşayan ya da vefat eden, şimdiye kadar odamıza hizmet eden tüm Meclis, Yönetim Kurulu başkanları ile yöneticileri ve üyelerimizi saygı ile anıyoruz” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ