Saros'uma Dokunma

Trakya Kent Konseyi Birliği tarafından Keşan Değirmen Tepe Restoran'ında 'Saros'uma Dokunma' konulu toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya katılan Malkara Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, " Tüm üye

GÜNDEM 20.11.2018 13:26:00 0
Saros

Trakya Kent Konseyi Birliği tarafından düzenlenen "Saros'uma Dokunma" konulu toplantıya; Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük katıldı.  Düzenlenen toplantıda 'FSRU Gemi İskelesi, Sahillerin Kirliliği sorunu ve çözümü, Sahillerin Kiralanması' ana konusunun yanında 'Kent Kirliliği ve yapılması gerekenler' ile 'Madde Bağımlılığı, Kullanımı ve Mücadelesi' konuları da tartışıldı.

 

ÇEVRE KORUMA KURALLARINA AYKIRILIK YAPANLARI ONAYLAMIYORUZ

 

Malkara Kent Konseyi, Trakya Kent Konseyleri Birliği ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği'ne üye olduğunu belirten Malkara Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu; "Tüm üye kent konseyleri ile özellikle yerelde ve tüm yurtta daha yaşanır bir çevre için çalışmalarımızı yapmak amaçlarımızın başında geliyor. Trakyamız'da da kent konseyleri olarak takipte olduğumuz ve müdahil olmaya çalıştığımız çevre tahribatlarını ve çevre koruma kurallarına aykırılık yapanları onaylamıyoruz" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ