10. İnsan Yönetimi Kongresi'nde bir araya geldiler

Peryön Trakya Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen İnsan Yönetimi Kongresi'nin 10'uncusu düzenlendi. Cumartesi günü 09:00-19:00 saatleri arasında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu?

GÜNDEM 18.11.2018 16:17:00 0
10. İnsan Yönetimi Kongresi

Kongrenin açılış konuşmasının yapan Peryön Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin “Geçmişin eşsiz tecrübeleriyle bugüne varanlar, yarını şimdiden planlayanlar ve geleceğe adım atanlar bir araya geldi. Trakya’nın alanında en büyük organizasyonu olan Peryön Trakya Şubesi 10. İnsan Yönetim Kongresi ile insan yönetimi profesyonellerini, uzman konuşmacılar ile sektörün önde gelen firmalarını  bu kongrede de bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

GÜN BOYU DEVAM ETTİ

 

Çetin’in açılış konuşmasının ardından kongrenin ilk oturumunda Aslı Gökçe “Ver coşkulu” konulu sunum yaparken, bir sonraki oturumda da Cahit Günaydın “Sanayi 4.0 yenileşim yönetimi” konusunu anlattı. Dr. Yaprak Baran Tecir’in “İşimiz gelecekte” konulu sunumunun ardından Aykut Bora da “Çalışan deneyimi ve ülke araştırma sonuçları” konusuna değindi. Yemek arasının ardından kongrenin öğleden sonraki bölümünde de Habibe Akşit “Geçmişi güncellemek” konulu sunum yaparken, Prof. Dr. Erdem Özdemir de “Ekonomik koşulların iş ilişkisine etkisi” konusuna değindi. Ece Sueren Ok’un “Yeni iş hayatı” konulu sunum yaptığı kongrede İpek Aral da “İş hayatında farklılıkların yönetimi” konulu sunum yaptı. Selnur Gülek’in “Prangalarımız” konulu sunumunun ardından kongre Umut Oğuz’un “Mıknatıs” özel gösterisi ile sona erdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU