Amatör Denizci Eğitimi düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Liman Başkanlığı tarafından "Amatör Denizci Eğitimi" programı düzenlendi. Düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katıld

GÜNDEM 16.11.2018 17:24:00 0
Amatör Denizci Eğitimi düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve amatör denizci adayları katıldı.

 

AMATÖR DENİZCİ BELGESİ VERİLECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ'ın Marmara Denizi ve Karadeniz ile komşu olmak gibi bir özelliği var. Biz, kıyılarımızın temizlenmesi adına çok önemli çalışmalar yaptık. Ben gerçekleştirilen eğitimin hayırlı olmasını diliyorum. Rüzgarınız bol pruvanız nota olsun" dedi. Programda adaylara Denizcilik Sörvey Mühendisi Kaptan Fatih Kincal tarafından verilen eğitimin ardından katılımcı belgeleri takdim edildi. "Amatör Denizci Eğitimi" programı kapsamında yapılacak olan eğitim ve sınavın ardından başarılı olan kişilere 24 metreye kadar özel tekneleri kullanmak için gerekli olan Amatör Denizci Belgesi verileceği kaydedildi.

 

Haber / Özge MERİÇ