Evinde çıkan yangında hayatını kaybetti

Malkara'da bir kişi evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Malkara'da yalnız yaşayan ve felçli olduğu öğrenilen 72 yaşındaki Aziz Aydoğan'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedenini

GÜNDEM 14.11.2018 18:16:00 0
Evinde çıkan yangında hayatını kaybetti

Olay, Malkara'nın Kadıköy Mahallesi'nde gece meydana geldi. Tek katlı evinde yalnız yaşadığı ve felçli olduğu öğrenilen Aziz Aydoğan'dan haber alamayan komşuları, durumdan şüphelenerek eve girdiklerinde Aydoğan'ın cansız bedeni ile karşılaştı.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

İhbarla gelen jandarma ve itfaiye ekipleri, Aziz Aydoğan'ın evinde çıkan küçük çaplı yangının kendiliğinden söndüğünü tespit etti. Aydoğan'ın çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Aziz Aydoğan'ın cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

DUMANDAN ZEHİRLENDİĞİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

 

Aziz Aydoğan'ın evinde yalnız yaşadığını ve felçli olduğunu ifade eden Kadıköy Mahallesi Muhtarı Yılmaz Sarıkaya, “Tahminimiz sigarayı çekyata düşürdü. Sigaranın çekyata düşmesi sonucu çıkan bir yangın diye sanıyoruz. Çıkan yangın sonucu dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruyoruz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ