"Yazılım sektörü büyük önem taşıyor"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda, Tekirdağ-Avrupa Yazılım Vadisi Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Batı Eğitim Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet

GÜNDEM 13.11.2018 14:02:00 0
"Yazılım sektörü büyük önem taşıyor"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan'ın da katıldığı toplantıya Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, KOSGEB Tekirdağ Müdürü Esin Sayın, KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürü Özay Cebeci, TÜDEP Başkanı Murat Yetişgin, Meclis ve Komite Üyeleri katıldı.

 

EN DEĞERLİ FİRMALAR YAZILIM FİRMALARI

 

En değerli firmaların yazılım üreten firmalar olduğunu belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Global ekonomide söz sahibi olmak için yazılım sektörü büyük önem arz ediyor. Dünya da en değerli firmalar, yazılım üreten firmalardır. Bu pazarda güçlenmek için Tekirdağ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Fahrettin Akçal ve TÜDEP Başkanı Murat Yetişgin'in koordinasyonu ile bölge yazılımcıları ve akademisyenlerimiz ile bir araya geldik. Toplantıya iştirak eden herkese teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. Toplantıda yeni kurulacak EURASİA TECHNOPARK, Planlanan projeler ve Yazılım kümelenmesi konularında sunum yapıldı.

 

Haber / Yakup KARATEPE