Atalay: Çorlu'nun kaderini değiştirme zamanı geldi

24 Haziran milletvekilliği seçimleri öncesi milletvekili aday adaylığı için AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Kerim Atalay, AK Parti'den Çorlu Belediye Başkan Aday AdaylıÄ

GÜNDEM 12.11.2018 21:47:00 0
Atalay: Çorlu

İlçe başkanlığına yaptığı aday adaylığı müracaatının ardından basın açıklaması yapan Kerim Atalay, üniversite yıllarından itibaren aktif olarak siyasetin içerisinden yer aldığının dile getirdi. Atalay “Büyükşehirden Çorlu’nun hak ettiği hizmeti alamayan, almayı başaramayan bir yönetim anlayışıyla Çorlu bu günlere gelmiştir. Artık Çorlu’nun kaderini  değiştirme zamanı geldi.  Artık Çorlu ön yargı siyasetini bırakmıştır. Artık Çorlu sorun değiş çözüm üretenlerle yol yürüyecektir. Artık Çorlu koltuk siyaseti değil hizmet siyasetinden yana olacaktır” dedi.

 

“BİZ ÇALIŞACAĞIZ, ÇORLU KAZANACAK”

 

Çorlu’nun kazanması için 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Çorlu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirten Atalay “Çorlu Kazanacak sloganıyla çıktığımız bu yolda 5 yıllık belediye başkanlığı süreci içerisinde ilk dönemin yarısında 59, ikinci yarısında ise 59 olmak üzere 118 projemizi hayata geçireceğimiz marka şehir Çorlu’yu hep birlikte yeniden imar edeceğiz. Biz çalışacağız köprülü kavşak projesi ile Çorlu kazanacak, biz çalışacağız millet bahçesi projesiyle  Çorlu kazanacak, biz çalışacağız dal-çık projeleriyle Çorlu kazanacak” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ