STEM Kodlama Laboratuarı açıldı

Çorlu Fevzi Çakmak İlkokulu'nda Okul Aile birliği ve Hayırsever İş Adamı Zeki Toprak tarafından yapılan STEM ve Kodlama Laboratuarı'nın açılışı yapıldı.

GÜNDEM 11.11.2018 16:32:00 0
STEM Kodlama Laboratuarı açıldı

Çorlu Fevzi Çakmak İlkokulu’nda Erdinç Engin Öğretmenin anısına yapılan STEM ve Kodlama Laboratuarı'nın açılış törenine; Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Öz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün ile birlikte öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ANLATTILAR

 

Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan açılış töreni Çorlu Fevzi Çakmak İlkokulu Okul Müdürü Adem Çamcı'nın açılış konuşmasıyla devam etti. Adem Çamcı'nın ardından Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Hayırsever İş Adamlarına plaket takdim edildi. Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk oyunları ekibi Trakya yöresinden derlediği gösterilerini katılımcılara sunmasının ardından STEM ve Kodlama Laboratuarı'nın açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından misafirler laboratuarda incelemeler yaparak öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar

 

Haber / Özge MERİÇ