Anaokulu yetkililerinden TTSO'ya ziyaret

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Özel Tekirdağ Yaşam Anaokulu Direktörü Füsun Elverici ve Okul Müdürü Hanife Birsin Çiloğluâ€??

GÜNDEM 7.11.2018 18:28:00 0
Anaokulu yetkililerinden TTSO

Ziyaret sırasında Günay'a okul hakkında bilgi veren Direktör Füsun Elverici, "2018-2019 Eğitim ve öğretim yılında faaliyete başlayan Özel Tekirdağ Yaşam Anaokulu, 3.000 metrekare arazi üzerine özel projeli, geniş sınıfları, hobi bahçeleri, açık yüzme havuzlu ve tek katlı 500 metrekare üzerine kurulu özgür bir anaokuludur. Jimnastik, yüzme, spor odaklı dans ve oyun, doğa gözlemevi, doğal mutfak ve interaktif ingilizce, çiftlik ve sanat alanlarında atölyelerimiz bulunmaktadır" ifadelerine yer verdi.

 

ÇOCUKLARIN ANAOKULUNDA ALDIĞI EĞİTİM GELECEĞİNİ ETKİLİYOR

 

Özel Tekirdağ Yaşam Anaokulu yetkililerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, anaokulu bünyesinde aldıkları eğitim gelecekteki meslek seçimlerini ve tercihlerini, bilgi ve beceri seviyelerini olumlu yönde etkilemektedir. Bu kapsamda Özel Tekirdağ Yaşam Anaokulu yetkililerini, yavrularımızın gelişimine, dolayısıyla ülkemizin geleceğine sundukları katkılardan dolayı kutluyorum. 2018-2019 eğitim öğretim yılının başarılı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU