İşcan: Çerkezköy hepimizin

AK Parti'den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Hasan İşcan, "Çerkezköy'de doğmuş, büyümüş, okumuş, çalışmış ve hayatını burada ikamet

GÜNDEM 7.11.2018 17:25:00 0
İşcan: Çerkezköy hepimizin

AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Hasan İşcan, dün saat 10:00’da Tokoçin Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi.

 

“ÇERKEZKÖY HEPİMİZİN”

 

Kahvaltının ardından konuşan Hasan İşcan, Çerkezköy’ün konumuyla, iş potansiyeliyle, güzellikleriyle sadece Trakya’nın değil Türkiye’nin de gözbebeği bir ilçe olduğunu kaydederek “Çerkezköy’ümüzün tabi ki bu potansiyele gelmesinde, Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Çerkezköy’ün büyümesine, güzelleşmesine katkı sağlayan bütün Çerkezköylü vatandaşlarımızın payı vardır. Çerkezköy’de doğmuş, büyümüş, okumuş, çalışmış ve hayatını burada ikamet ederek idame ettiren, Çerkezköy’ün toprak, kum yollarından bugüne gelmesine şahitlik etmiş biri olarak Çerkezköy’ün burada yaşayan herkese ait olduğu düşüncesiyle ‘Çerkezköy hepimizin’ diyerek Çerkezköy ve halkına hizmet etmek amacıyla AK Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığı başvurumu yaptım” dedi.

 

“HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞACAKTIR”

 

Çerkezköy’e kurulduğundan bu yana emeği geçmiş, Çerkezköy için taş üstüne taş koymuş bütün belediye başkanlarına, muhtarlara, meclis üyelerine, bürokratlara ve Çerkezköy halkına teşekkür eden, vefat etmiş olanlara da Allah’tan rahmet dileyen İşcan “Çerkezköy iç mahalleleri, Kızılpınar ve Veliköy ile başlı başına özel bir ilçemizdir. Burada yaşayan Çerkezköy halkı da her birey gibi, her şeyin en iyisine layıktır. Ve her geçen gün daha fazla hizmeti almaya ihtiyaç duyan bu ilçemiz büyükşehirle beraber inşallah Ak belediyecilikle hak ettiği hizmete kavuşacaktır” dedi.

 

“CUMA GÜNÜ PARTİYE’DE TESLİM EDECEĞİM”

 

2009 yerel seçimlerinde de AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan ve 2009-2014 döneminde Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği yapan Hasan İşcan, 2019 seçimleri için de aday adaylığı başvuru formunu basın mensupları ile paylaşırken, başvuru belgelerini 9 Kasım Cuma günü saat 17:00’da Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na teslim edeceğini belirtti.

 

“HİÇBİR FARKIMIZ YOK”

 

Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Hasan İşcan, Çerkezköy’e hizmet edebilecek en iyi makamın ‘belediye başkanlığı’ olduğunu düşündüğü için aday adayı olduğunu belirtti. Partisindeki diğer aday adaylarından hiçbir farkının olmadığını dile getiren İşcan, hepsiyle aynı şansa sahip olduğunu kaydetti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU