Trakya Kültürü'nü doyasıya yaşadılar  

Trakyalılar Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Kış Yemeği bu yılda Ankara Anadolu Hotels Downtown'da düzenlendi. Yöresel ürünlerinin yapıldığı gecede Trakya Kültürü doyasıya

GÜNDEM 7.11.2018 18:13:00 0
Trakya Kültürü

Trakyanın önde gelen iş adamlarının ve Ankara’da öğrenim gören Trakyalı öğrencilerin katılımıyla düzenlenen gecede, Trakya Birlik, Edirne Belediyesi, Uzunköprü Belediyesi, İpsala Belediyesi, Meriç Belediyesi, Keçecizade, Edmis Edirne Meyve Sabunları, Mowa Production, Eksen Medikal, Pey-Tat, Ersağ, Ruan Fuarcılık ürünlerini sergiledi. Belediye ve özel kuruluşlar tarafından gönderilen ürünler destek amacı ile sembolik rakamlar karşılığı öğrenciler ve davetlilere dağıtıldı.

 

GELENEKSEL KIŞ YEMEĞİ GECESİ

 

Geleneksel Kış Yemeği Gecesinin açılışı Trakyalılar Vakfı Genel Başkanı Gökhan Özgöç’ün gece için büyük emek harcayan Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Canbolet, Naci Erol, Mustafa Ersin, Rabia Onur Cansız, Feyyaz Binay, Onur Çınardalı, Erkut Erdinçler ve gençlik kolları başkanları Yaren Öztemel ve Fatma Buse Kurtan’ı misafirlere takdim edilmesi ile yapıldı. Açılışın ardından Rumeli ve Balkan müzikleriyle Ersin Kıyak ekibi sahne aldı. Ardından gecede yer almak üzere Trakya'dan davet edilen Keşanlı Pix Tahir 9/8’lik müzikleriyle misafirlere doyumsuz eğlence yaşattı.

 

ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

 

Gecede Avrupa Kamu Posta İşletmecileri Birliği (PostEurop) tarafından Avrupa’nın en iyi anma pulunu tespit etmek amacıyla düzenlenen ‘En İyi Avrupa Pulu’ yarışmasında Türkiye’yi temsil eden tarihi Uzunköprü’nün yer aldığı posta pulunun bir örneği açık arttırma ile satışa sunuldu. Trakya'nın yetiştirdiği iş adamlarından Savaş Durdu yapılan açık arttırmada en yüksek teklifi vererek posta pulunun ve “Trakyalılar Vakfı 2018 yılı Altın Bağışçı Ödülü” nün sahibi oldu.

 

Haber / Seda AKYOL