Parti rozetini Akşener taktı

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah'a parti rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşe

GÜNDEM 6.11.2018 16:04:00 0
Parti rozetini Akşener taktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında partililere hitap etti. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ile İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda partililere hitap eden Genel Başkan Akşener, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİNE ROZETLERİNİ TAKTI

 

Akşener konuşmasına başlamadan önce İYİ Parti'ye geçen Edirne Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah ve belediye meclis üyelerine rozetlerini taktı. Rozetlerin takılmasının ardından konuşmasına başlayan Akşener, ekonomideki gelişmeler ve enflasyon rakamlarına da değindi. İYİ Parti’nin artık, milletin tek umudu olduğunu söyleyen Akşener, “İktidarın her türlü karartma ve perdeleme gayretine rağmen, sesimiz, sözümüz hane hane yayılıyor. İktidar ekranlarda, manşetlerde gürültü yaparken, mazlumlar, masumlar, sessizler ve kimsesizler, kulaktan kulağa hakikati fısıldıyor. İYİ Parti de, milletin fısıldadıklarını getirip, milletin meclisinde cesaretle haykırıyor. Grup toplantılarında, meclis genel kurulunda yaptığımız budur. Milletimizin avukatlığını yapıyoruz” dedi.

 

“MİLLETTEN BAŞKA KİMSEYE VERİLECEK HESABIMIZ YOK”

 

Millet menfaati dışında beklentilerinin olmadığını, milletten başka kimseye verilecek hesaplarının da olmadığını dile getiren Akşener “Bu yüzden başımız dik! Bu yüzden, sesimiz gür! Bu yüzden cesaretimiz sınırsız! Biz, milletin partisiyiz. Biz, milletin ta kendisiyiz! Böyle başladık, böyle geldik, Allahın izniyle, böyle de devam edeceğiz!” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU