İletişim fikirleri Yarışması'nın 10'uncusu düzenleniyor

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle 10. İletişim fikirleri yarışması düzenleniyor. "Aklıma Bir Fikir Geldi" sloganıyla Korsa

GÜNDEM 6.11.2018 15:41:00 0
İletişim fikirleri Yarışması

"Aklıma Bir Fikir Geldi" sloganı kapsamında, kamuoyunun korsanla mücadele konusunda uyarılmasını ve sektörel bilincin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen 10. İletişim fikirleri yarışmasında, radyo, televizyon, gazete ve dergi mecralarının en az birinde yayınlanacak nitelikte bir iletişim fikri geliştirilmesi gerektiği kaydedildi. Yarışmaya başvurmak için ise geliştirilen fikrin uygulanmış halinin 10 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 17:00'a kadar RATEM'e gönderilmesi gerektiği belirtildi.

 

DERECEYE GİREN KİŞİLERE ÖDÜL VERİLECEK

 

10. İletişim fikirleri yarışmasında Televizyon alanında birinci olan kişiye 4 bin TL, ikinci olan kişiye 3 bin TL üçüncü olan kişiye ise 2 bin TL, Radyo alanında birinci olan kişiye 2 bin TL, ikinci olan kişiye bin 500 TL, üçüncü olan kişiye ise bin TL, Gazete-Dergi alanında birinci olan kişiye 2 bin TL, ikinci olan kişiye  bin 500 TL, üçüncü olan kişiye ise bin TL ödül verileceği açıklandı.

 

SEÇİCİ KURULDA KİMLER VAR?

 

Yarışmanın seçici kurulunda ise İletişim Fakülteleri Dekanları Konsey Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz, Radyo Programcısı Cem Arslan, TRT Temsilcisi Nilgün Aydoğan, Gazeteci Yüksel Aytuğ, Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat, RTÜK Temsilcisi Murat Ellialtı, Reklamverenler Derneği Temsilcisi, RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy, Televizyon Programcısı Oğuz Haksever, Sanatçı Özgün, Reklamcılar Derneği Temsilcisi İsmail Sevel, Külür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Ziya Taşken, Türkiye Halkla İlişkiler Dernek Temsilcisi Fügen Toksü yer alıyor.

 

Haber / Özge MERİÇ