Kurtuluş yıl dönümü Bengü konseri ile kutladılar

Çorlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yıl dönümü dolayısıyla Fener Alayı ve Bengü konseri düzenlendi. Atatürk Meydanı'ndan başlayarak Cumhuriyet Parkı'nda son bulan kortej yürüyü

GÜNDEM 2.11.2018 17:25:00 0
Kurtuluş yıl dönümü Bengü konseri ile kutladılar

1 Kasım Çorlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen ve halk tarafından da yoğun ilgi gösterilen Fener Alayı'na Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katıldı. Atatürk Meydanı’ndan başlayan mortej Cumhuriyet Parkı’nda sona erdi.Kurtuluş Bayramlarının sembollerinden olan ve Fener Alayı'nda temsilen yürüyüşe katılan Kurtuluş Kızı, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

 

BENGÜ SAHNE ALDI

 

Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren kortejin ardından Kurtuluş Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Parkı’nda sevilen sanatçı Bengü sahne aldı. 10 binlerce kişinin katıldığı konserde halk Çorlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

 Konser alanında halka seslenen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, alanı dolduran on binlerce Çorlulunun Kurtuluş Bayramını kutladı ve Bengü’ye Çorlu halkı adına çiçek takdim etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Bengü, on binlerce Çorlulu ile sevilen şarkılarını seslendirdi.

 

Haber / Seda AKYOL