Doğuma Hazırlık Eğitimleri devam ediyor

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, tüm anne baba adayları için her ay ücretsiz olarak verdiği Doğuma Hazırlık Eğitimleri'ne devam ediyor. Bu ayda eğitimlerine devam eden Optimed Hastanesi 18. gebe sınıfınÄ

GÜNDEM 2.11.2018 15:23:00 0
Doğuma Hazırlık Eğitimleri devam ediyor

Doğuma Hazırlık Eğitimleri kapsamında çeşitli egzersizler ve doğum canlandırmaları yapılarak eğlenceli, öğretici zaman geçiren anne baba adayları çok daha bilinçli ve korkusuz bir doğuma hazırlanıyor.

 

GEBELİĞİN FİZYOLOJİSİ ANLATILIYOR

 

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, ebeler, yeni doğan doktoru, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Doğum Psikoloğu ve Beslenme Diyet Uzmanları tarafından verilen Doğuma hazırlık eğitimlerinde, Neden doğum okulu, Gebeliğin fizyolojisi, Doğum aşamaları neler, Normal ve sezaryen doğum, Gebelikte ve lohusalıkta Egzersizler, Gevşeme Pozisyonları, Doğumun Başlangıç Bulguları, Kasların canlandırılması, Bebekle konuşma, Ağrısız doğum ve anestezi uygulamaları,epidural anestezi vb. Doğum sırasında ve sonrasında ağrı ile baş etmenin yolları, Gebelikte ve lohusalıkta beslenme, Doğum Çantası HazırlığI, Yeni doğanın bakımı, izlenmesi, Bebekte sık karşılaşılan sorunlar, Bebek masajı, ilk banyosu, bebeğin hijyeni, Emzirme ve anne sütü konularında eğitim veriliyor.

 

Haber / Özge MERİÇ