38 yıllık başkan, THK merkez yönetimine seçildi

Çerkezköy'de 38 yıldır Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı olarak görev yapan Mustafa Zümbül, THK'nın 45. Olağan Büyük Genel Kurulu'nda yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Disiplin

GÜNDEM 31.10.2018 17:24:00 0
38 yıllık başkan, THK merkez yönetimine seçildi

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı’nda gazetecilerle bir araya gelen Mustafa Zümbül, THK’nın yönetim kuruluna seçilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

 

DİSİPLİN KURULUNDA GÖREV YAPACAK

 

Türk Hava Kurumu’nun 45’inci Olağan Büyük Genel Kurulu’nun 12 Ekim’de Ankara’da yapıldığını söyleyen Zümbül, Genel Başkan Ahmet Bertan Nogaylaroğlu’nun genel başkanlığındaki merkez genel yönetim kurulunda görev aldığını belirtti. “Bu gurur Çerkezköy’ümüzün ve Kapaklımızın yönetiminin, halkınındır” diyen Zümbül, görev dağılımı yapıldığını ve disiplin kurulunda çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

 

“ELİMDEN GELEN ÇALIŞMAYI YAPACAĞIM”

 

Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığıdöneminde her yıl çalışma programlarında hedef planlayarak bir önceki yılı her zaman egale ederek çıtayı yükselttiğini söyleyen Zümbül “Halkımızın gerçek destekleriyle hayal ettiğim genel merkez yönetim kurulunda görev almak nasip oldu. Tabi ki bundan sonraki çalışmalarımız Çerkezköy şubemizde devam edecek. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere 1925’te ‘İstikbal göklerdedir’ parolası ile kurmuş olduğu Türk Hava Kurumu genel merkez yönetim kurulundaki görevimizde enerjimizi, tecrübemizi, birikimimizi buradaki çalışmalarımıza katkı sağlamak için elimizden gelen çalışmayı yapacağım” dedi.

 

“BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPTIK”

 

Zümbül, THK Çerkezköy Şubesi olarak çalışmalarının sadece kurban derisi, filtre ve zekat toplamak olmadığını belirterek “Başarılı çalışmalar yaptık. Bugün ilçemizde faaliyetlerimiz özellikle milli eğitim camiasında öğrencilerimizi havacılık adına bilinçlendirmede çok mesafe kat ettik. Bu çalışmalarımızda 15 öğretmenimiz rehber öğretmenlik kurslarına göndererek okullarımızda bilinçli şekilde havacılık çalışmaları sürdürülmektedir. Bu çalışmalarımız yalnız model uçak kursu olarak değil, paraşüt, planör gibi kurslarla eğitim tesislerimizde taçlandırdık” dedi.

 

“BİR BÜTÜN OLDUK”

 

Gerçek anlamda Şube Başkanı olarak Çerkezköy ve Kapaklı Kaymakamlığı, belediye başkanları, milli eğitim müdürleri, muhtarlar, öğrenciler ve halkla bir bütün olduklarını söyleyen Zümbül “Bu arada Trakya bölge şube başkanlarının genel merkezdeki şube başkanı arkadaşlarımın bu görevde bana verdikleri desteği gözardı edemem. Hepsine ayrı ayrı teşekkürler ediyorum” dedi.

 

“13 GENEL BAŞKAN İLE ÇALIŞTIM”

 

38 yıldır Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve bu zamana kadar 13 genel başkanla çalıştığını ifade eden Zümbül “14’üncü genel başkanımızın ilk kez yönetim kurulunda yer aldım. Yönetim kurulumuz 21 üyeden oluşuyor. Hedeflerim arasında Türk Hava Kurumunun Çerkezköy’de bir arsası var. Tüm inşaat üzerindeki tüm proje çalışmalarını da tamamlamış bulunmaktayız. Bu genel merkezdeki üç yıllı yönetimde bulunmam buraya tarihi bir eser kazandıracaktır” dedi. Zümbül, Çerkezköy’de Türk Hava Kurumu’na hizmet binasını kazandırmak istediğini dile getirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU