Kızılpınarspor liderliğini sürdürdü

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden Kızılpınarspor hafta sonunda deplasmanda Sağlıkspor'a konuk oldu. Kızılpınarspor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak puanını 12'ye y?

SPOR 30.10.2018 16:22:00 0
Kızılpınarspor liderliğini sürdürdü

Tekirdağ 1.Amatör Kümede bu yıl şampiyonluk hesapları yapan Kızılpınarspor, haftayı 3 puanla kapattı.

 

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

 

Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşma saat 15.30’da başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan Kızılpınarspor, sağlı sollu ataklarla rakip kalede galibiyet golünü aradı. Taraftarının desteği ile kontrollü bir futbol ortaya koyan Sağlıkspor ise geliştirdiği pozisyonlarda Kızılpınarspor savunmasını geçemedi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

 

2-0 ÖNE GEÇTİ

 

Kızılpınarspor, karşılaşmanın 2’nci yarısına da hızlı başladı. Sağlıkspor savunmasını bunaltan Kızılpınarspor arzuladığı golü ise Bayram ile buldu. Gelen golle birlikte rahatlayan Kızılpınarspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, ev sahibi ekip Sağlıkspor ise beraberlik için yüklendi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren Kızılpınarspor Efekan ile bir gol daha bularak karşılaşmada 2-0 öne geçti.

 

PUANINI 16’YA YÜKSELTTİ

 

Gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınarspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kızılpınarspor bu galibiyet ile puanını 12 yapıp liderliğini devam ettirirken, Sağlıkspor ise 4 puanda kaldı.

 

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Karşılaşma öncesi Trakya 59 Reklam sahibi Ömür Topaç tarafından Yeşilçam Kahvesinde futbolculara ve teknik heyeti kahvaltıda ağırladı. Kızılpınarspor Başkanı Birol Öztürk, kendilerini kahvaltıda ağırlayan iş adamı Ömür Topaç’a teşekkür ederken, Ömür Topaç da Kızılpınarspor’a ligde başarılar dileyerek “İlçemizin güzide takımlarından Kızılpınarspor’a Tekirdağ 1.Amatör Ligde başarılar diliyorum. İnşallah Kızılpınarspor bu yıl ligde şampiyon olup Süper Amatör Lige yükselir” temennisinde bulundu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU