Belediyeden annelere İngilizce kursu

Lüleburgaz Ahmetbey Belediyesi tarafından anneler için İngilizce kursu açıldı. 24 kursiyerin devam ettiği İngilizce kursunda ücretsiz olarak eğitim veriliyor. Anne ve anne adaylarını kursa davet eden Ahmetbey Belediy

GÜNDEM 26.10.2018 16:11:00 0
Belediyeden annelere İngilizce kursu

Ahmetbey Belediyesi tarafından anneler için açılan ücretsiz İngilizce kurslarına, 12 kişilik 2 grup halinde, 24 kursiyer devam ediyor. Eğitimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini dile getiren Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, "Çocuklarına İngilizce öğretmek, derslerinde yardımcı olmak ve iyi bir gelecek sunmak isteyen anneleri ve anne adaylarını, devam eden kurslarımıza davet ediyorum. Ana dilimizi, adı üzerinde ilk annelerimizden öğreniyoruz. Bize ana dilimizi öğreten annelerimiz, yabancı dil öğrenirse, öğretebilir de. Bu nedenle ilkokul anneleri için İngilizce eğitim seferberliği başlattık. Eğitimlerimiz önümüzdeki günlerde ilkokul anneleri için temel matematik eğitimi ile devam edecek. 

 

ANNE ÖĞRENİRSE ÖĞRETİR 

 

Anne öğrenirse çocuğuna da öğretir düşüncesiyle böyle bir seferberliği başlattıklarını dile getiren Altıntaş, "İlkokul Anneleri için başlattığımız  İngilizce Eğitim seferberliği eğitimlerimizin ardından eğitimlerimiz önümüzdeki günlerde 'İlkokul Anneleri için temel Matematik Eğitimi' ile devam edecek. Anneleri destek veren çocukların daha başarılı olacağına eminiz. Bu nedenle çocuklarımız kadar annelerin eğitimine de önem veriyoruz. Çünkü anne öğrenirse öğretir" dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE