Karadeniz, gazetecileri kahvaltıda ağırladı

2014 seçimlerinde AK Parti'den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan ve 2019 Mart ayında yapılacak seçimlerde de ismi aday adayları arasında geçen Ömer Karadeniz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısı

GÜNDEM 22.10.2018 16:56:00 0
Karadeniz, gazetecileri kahvaltıda ağırladı

Dün saat 09:00’da Kapaklı Şanlıurfa Kebap ve Lahmacun Salonu’nda düzenlenen kahvaltıda konuşan Ömer Karadeniz, gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekti.


“DEMOKRASİLERDE VAZGEÇİLMEZ BİR YERİ VAR”


Gazeteciliğin, mesleklerin en başında gelen bir meslek olduğunu kaydeden Karadeniz, “Gazetecilik mesleğinin demokrasilerde vazgeçilmez bir yeri var” dedi. Demokrasilerde basının 4. kuvvet olduğuna inandığını söyleyen Karadeniz, “Yaz kış, gece gündüz, her şart altında çalışıp bizlere evimize kadar haberleri getiren bir mesleğin temsilcileri olarak sizleri kutluyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

“KAPAKLI’DA HER ZAMAN POTANSİYEL ADAYIM”

Gazetecilerin “2019 yerel seçimlerde aday adayı olacak mısınız” sorusuna da cevap veren Ömer Karadeniz “Biz zaten Kapaklı’da her zaman potansiyel adayım. Ben henüz resmi olarak aday adaylığımı açıklamadım” dedi. Karadeniz, süreç başladığında aday adaylığını açıklayacağını söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU