'Bizim için makamlar değil ülküler önemlidir'

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları arasında ismi geçen Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, bir süre önce Ulaş Boy'un yerine Kapaklı ÜlkÃ?

GÜNDEM 21.10.2018 20:26:00 0

Ülkü Ocakları olmadan partinin, parti olmadan da Ülkü Ocaklarının zor ayakta duracağının bilincinde olduklarını kaydeden Ocak Başkanı Mert Kaya, Erbay Bekiroğlu’nun da çıkacağı yolda yalnız yürümeyeceğini, ülkücü hareketin sürecin her saniyesinde yanında olacağını belirterek “Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilalli sancağının Kapaklı’da dalgalanması için var gücümüzle çalışacağız” dedi ve Erbay Bekiroğlu’na başarılar diledi.

 

‘BİZİM İÇİN MAKAMLAR DEĞİL, ÜLKÜLER ÖNEMLİ’

 

Kimsenin ülkücüler arasında fitne fesat tohumu ekemeyeceğini kaydeden Erbay Bekiroğlu da “Ocak olmadan partinin, parti olmadan ocağın var olmayacağının bilincindeyiz. Bizim için makamlar değil ülküler önemlidir. Bizim için hedefler önemlidir. Ülkemiz dün olduğu gibi bugün de içinde bulunduğu karanlıktan ülkücü iradenin sağlam duruşu ve sağduyulu, öngörülü siyaset ile çıkacaktır. Biz bugün Türkiye’de iktidar olmayı hedeflerken onun için çalışırken, bizim bu çalışmalarımız, yarın Turan için atılan temellere konacak sağlam bir taştır” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU