CHP'de başvuru süresi uzatıldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 19 Ekim saat 17:00'da sona ereceği duyurulan aday adaylığı başvuru süresinin yoğun talep nedeniyle 1 hafta uzatıldığı açıklandı. Başvurular 26 Ekim Cuma günü saat

GÜNDEM 19.10.2018 13:55:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel yönetim seçimleri için aday adaylık süresi il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen bir genelge ile uzatıldı. Oğuz Kağan Salıcı, Seyit Torun ve Mehmet Akif Hamzaçebi imzalı yayınlanan genelgeye göre yerel yönetim seçimlerinde aday adaylık başvuruları 26 Ekim Cuma saat 17:00’a kadar uzatıldı.

 

BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

 

Çerkezköy’den Mehmet Ali Ersoy, ilçe teşkilatına evraklarını teslim ederek belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunurken, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Zengin ve Türkan Şans da Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

AKAY ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞVURACAK

 

2014 seçimlerine CHP’den Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay’ın ise aday adaylığı başvurusunu önümüzdeki hafta yapması bekleniyor. Başvuru süresinin uzatılması ile ilgili Çerkezköy’deki partililer bilgilendirilirken, önümüzdeki hafta başvurularda yoğunluk yaşanması bekleniyor.

 

MANDALI BAŞVURUSUNU YAPTI

 

Kapaklı’da 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan İrfan Mandalı da Perşembe günü CHP Kapaklı İlçe Teşkilatına belediye başkan aday adaylığı başvuru evraklarını teslim etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU