7 branşta 276 sporcu

29 Ekim Spor Kompleksi'nde düzenlenen programda Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcu ve velileri ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kulüp bünyesinde 7 branşta toplam 276 sp

SPOR 18.10.2018 16:09:00 0
7 branşta 276 sporcu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Masa Tenisi Takımı ve Kız Basketbol Takımı sporcuları ve velileri ile 29 Ekim Spor Kompleksi’nde bir araya geldi.

 

276 SPORCU YER ALIYOR

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde 7 branşta toplam 276 sporcu bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Akay, “Göreve geldiğimiz günden itibaren kentimizde sporun gelişmesi adına her yıl öğrencilerimiz için Yaz Spor Okulları açtık. Birçok branşta çocuklarımıza eğitim verdik. Çocuklarımız bu kurslarda hem eğlendiler, hem de yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirme imkanı buldular” dedi.

 

GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ BİR FIRSAT

 

Başkan Akay,  Yaz Spor Okulu kurslarına katılan ve spor hayatlarına devam etmek isteyen öğrenciler için Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün bir fırsat olduğunu belirterek “”Her yıl açmış olduğumuz yaz okullarımıza katılan öğrencilerimiz, spor hayatlarına kulübümüz bünyesinde devam etme imkanı buluyor. Biz kulübümüz bünyesinde yetişen sporcularımızın büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyoruz. Her branşta başarılı sporcular yetiştirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek” dedi. Etkinlikte sporcu ve velilere yemek ikram edildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU