Kıbrıs gazisine son görev

Çerkezköy'de yaşayan 64 yaşındaki Kıbrıs Gazisi İbrahim Ürkmez, tatil için gittiği Balıkesir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kıbrıs Gazisi Ürkmez, Veliköy Merkez

GÜNDEM 16.10.2018 20:15:00 0
Kıbrıs gazisine son görev

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Serdar Ürkmez’in amcası olan Kıbrıs gazisi İbrahim Ürkmez için Veliköy Merkez camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Veliköy Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından İbrahim Ürkmez’in naşı askerlerin omzunda cenaze aracına kadar taşındı. Daha sonra bir askeri manga ve protokol üyeleri ile cemaat Gazi İbrahim Ürkmez’i selamlayarak son yolculuğuna uğurladı.

 

SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Ürkmez’i son yolculuğunda Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve İmdat Özgör, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanvekili Ercan Erdoğan, belediye meclis üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, askeri erkan, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, askeri erkan, Ürkmez ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU