ÇOSB Futbol Turnuvası sona erdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasının bu yıl 13'üncüsü yapıldı. Hyosung, Putzmeister, Uğurteks, 3M, Öznur Kablo, Almodo, H

SPOR 16.10.2018 20:10:00 0
ÇOSB Futbol Turnuvası sona erdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tesislerinde oynanan turnuvada ilk tur maçlarının ardından takımlar ikinci tur gruplarında yer aldı. Turnuvada Kluber, Hattat Traktör, Hema Endüstri, Öznur Kablo, 3M ve Pharmactive A Grubu’nda mücadele ederken, Hyosung, Teknovet, Coko-Werk, Vem İlaç, Akhan Tekstil ve Yünsa takımları ise B Grubu’nda yer aldı. Oynanan grup maçlarının ardından Hattat Traktör, Cokowerk, 3M, Teknovet, Vem İlaç, Kluber, Hyosung ve Hema Endüstri takımları bir üst tura çıktı.

 

HATTAT TRAKTÖR VE VEM İLAÇ FİNALE YÜKSELDİ

 

Çeyrek final karşılaşmalarının ardından Hattat Traktör, 3M, Vem İlaç ve Hema Endüstri takımları yarı finale yükseldi. Önceki gün oynanan yarı final maçlarında ise Hattat Traktör ile Hema Endüstri takımları karşılaştı. Hattat Traktör karşılaşmadan 9-2 galip ayrılarak finale yükselen ilk takım oldu. Yarı finalin ikinci maçında ise 3 M ile Vem İlaç takımları karşı karşıya geldi. Vem İlaç rakibini 4-2 yenerek finale yükseldi.

 

45 GOLLE, GOL KRALI OLDU

 

Turnuva finali öncesinde üçüncülük maçında 3M ile Hema Endüstri karşı karşıya geldi. Hema Endüstri karşılaşmadan 10-4 galip ayrılarak turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Final maçında ise Hattat Traktör ile Vem İlaç karşı karşıya geldi. Rakiplerini teker teker mağlup ederek finale yükselen iki ekibin mücadelesi final maçına yakışır şekilde oynandı. Normal süresi beraberlik ile tamamlanan karşılaşmada penaltı atışları sonucunda karşılaşmadan 7-6 galip ayrılan Hattat Traktör turnuvayı ise şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada en centilmen takım Teleset takımı seçilirken, turnuvanın kalecisi Hattat Traktörden Erkan Patan seçildi. Hattat Traktör’den Şefik Karadeniz, 45 golle turnuvanın gol kralı oldu.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU