Çeken Caddesi'nde beton yol çalışması

Kapaklı'da Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Atatürk Mahallesi Çeken Caddesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire BaşkanlıÄ

GÜNDEM 16.10.2018 17:16:00 0
Çeken Caddesi

YAYA KALDIRIMLARI YENİLENDİ

 

Kapaklı’nın  gelecek yıllara daha güvenle bakması için bu çalışmalara ihtiyaç olduğunu kaydeden Mandalı “Alt yapı çalışmaları tamamlandığı gibi vatandaşlarımızın yollarımızda mağduriyet yaşamamaları için hemen üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Çeken Caddemizde yaya kaldırımları yenilenerek beton yol yapım çalışmalarına başlandı” dedi.

 

“GELİŞMEYE VE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK”

 

TESKİ’nin çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Mandalı “Yeni su kuyuları, yeni içme suyu terfi merkezleri, yeni su depoları ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları planlanan program çerçevesinde devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda bazı mahallelerimizde su kesintileri yaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan bu konuda özellikle bu süreçte biraz daha anlayış bekliyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile inşallah geçmişte yaşanan tüm sorunlar ortadan kalkacak” dedi. Mandalı, Kapaklı’nın daha güçlü alt yapısı ile gelecek yıllarda, güvenle ve emin adımlarla gelişmeye ve büyümeye devam edeceğini kaydetti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU