Kötü gidişat devam ediyor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden 1911 Çerkezköy Doğanspor'un kötü gidişatı hafta sonunda da sürdü. Hafta sonunda İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor'a konuk olan 1911 Çerkezköy

SPOR 15.10.2018 13:18:00 0
Kötü gidişat devam ediyor

1911 Çerkezköy Doğanspor, ligin 4’üncü haftasında da puanla tanışamadı. TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden 1911 Çerkezköy Doğanspor’un kötü gidişatı hafta sonunda da sürdü. 1911 Çerkezköy Doğanspor, hafta sonunda İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor’a konuk oldu.

 

YEŞİLKÖYSPOR’A KONUK OLDU

 

Bakırköy Belediye 1.Nolu Sahada Pazar günü saat 15.00’de başlayan karşılaşmayı Özgür Sevinç yönetirken yardımcılıklarını ise Kenan Gürsel, Ünal İpek ve Mirsat Sancaktar yaptı. Karşılaşmaya her iki takım da 3 puan parolası ile başlarken, taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip Yeşilköyspor gol aradı.

 

İLK YARI 1-0 SONA ERDİ

 

İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran evi sahibi ekip Yeşilköyspor geliştirdiği atakta bir gol bularak öne geçti. 1911 Çerkezköy Doğanspor ilk devrenin son dakikalarında beraberlik golü için yüklense de istediği golü bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Yeşilköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

LİDERLİĞE YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında 1911 Çerkezköy Doğanspor beraberlik golü için yüklenirken, Yeşilköyspor ise farkı artırma mücadelesi verdi. İkinci yarıda gol olmayınca karşılaşmada Yeşilköyspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı. Ligde kalesinde beş gol gören ve hiç gol atamayan 1911 Çerkezköy Doğanspor İstasyonspor ile ligin dibine demir attı. Üç maçını da kazanan Yeşilköyspor ise 9 puanla liderliğe yükseldi.

Haber / Özge MERİÇ