'Çalışmaları söz verdiğimiz zamanda tamamlayacağız'

Tekirdağ genelinde yapılan yatırımlar ile ilgili değerlendirme toplantısına katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ genelinde alt ve üst yapı çalışmalarınd

GÜNDEM 15.10.2018 12:10:00 0

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

 

Toplantıya; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal katıldı.

 

“ÖNEMLİ AŞAMALAR KAYDETTİK”

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti. Tekirdağ genelinde alt ve üst yapı çalışmalarında önemli aşamalar kaydettiklerini söyleyen Albayrak, “Devam eden çalışmalarımızı da söz verdiğimiz zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu çalışmalar neticesinde Tekirdağ, büyükşehir oluşunun ikinci ve üçüncü döneminde Türkiye'nin önde gelen büyükşehirleri arasındaki yerini daha da sağlamlaştıracak” diye konuştu.

 

Haber / Özge MERİÇ