Arıcı, aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Eski Başkanı Yıldıray Arıcı, 2019 yılı yerel seçimleri öncesi Çorlu Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Arıcı "Artık Çorlu halk

GÜNDEM 15.10.2018 12:02:00 0
Arıcı, aday adaylığını açıkladı

“KOLTUK ARAYIŞINDA DEĞİLİM”

Kürsüden partililere seslenen Arıcı, “Cumhuriyet Halk Partililerin bizlere verdiği yüzde 86'lık delege desteğiyle, omuzlarımızda olan sorumluluğu hissederek geçirdiğimiz ilçe başkanlığı dönemimizi Cumhuriyet Halk Partimizin ismine, tarihine ve değerlerine yakışır şekilde tamamlamanın verdiği gururla şimdi yeni bir şeyler söylemenin zamanı geldi diyorum. Uzun bir yola çıktım. Kendime bir koltuk arayışında değilim” dedi.

 

“HALKIN BELEDİYEYLE BARIŞMA ZAMANI GELDİ”

 

Adayın önseçimle belirlenmesini isteyen Arıcı, “Bizler koşulsuz şartsız tüm üyelerin katılımı ile yapılacak bir önseçimle adaylarımızı belirlemek istiyoruz. Daha önce yaptığımız yerel seçimler ortada geçmişte Ankara ve İstanbul belediyeleri dahil büyük başarılara imza atan belediye başkanlarının büyük çoğunluğunun ön seçimle gelmesi tesadüf değildir. Önseçim bizlere kazandırır. Değerli arkadaşlar önseçim sandığına girmekten çekinene Çorlu halkı neden oy versin? Bu anlayışla hareket etmemiz gerekiyor. Çorlu'da 6 bine yakın üyesi bulunan Cumhuriyet Halk Partisi'nin önüne gelin sandığı hep birlikte koyalım. Ne birileri başkanlığı başkasına bıraksın, ne de kırılma, gücenme olsun. Artık Çorlu halkının, belediyesiyle barışma zamanı geldi” dedi.

 

KIRMIZI KARANFİL DAĞITTI

 

Aydınlanmanın, çağdaşlığın, cumhuriyetin ve Mustafa Kemal'in kenti Çorlu'yu hak ettiği anlayışla yönetmenin zamanının geldiğini söyleyen Arıcı “Bu güne kadar Çorlu'ya hizmet eden başkanlarımıza teşekkür ederek, daha iyisini yapma iddiasıyla Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Belediye Başkan aday adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum” derken, konuşmasının ardından eşi Esra Arıcı ile birlikte partililere kırmızı karanfil dağıttı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU