Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele edecek

2018-2019 sezonu Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) müsabakalarının kura çekimi yapıldı. 2 grupta 16 takımın mücadele edeceği ligde bu sezon Çerkezköy Belediyesi Gençlikspor Bayan Basketbol Takımı i

SPOR 13.10.2018 18:07:00 0
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi

Çerkezköy Belediyesi Gençlikspor, bu sezon ilk kez Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.

 

KURALAR ÇEKİLDİ

2018-2019 sezonu Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) müsabakalarının kura çekimi yapıldı. Sinan Erdem Spor Salonu basın toplantı odasında düzenlenen ve TBF YouTube kanalından da naklen yayınlanan kura çekimine Kadınlar Basketbol Süper Ligi Direktörü Murat Tümer, TKBL Koordinatörü Nahit Yeşiltepe ve Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımların temsilcilerinin yanı sıra bu sezon ligde mücadele edecek Çerkezköy Belediyesi Gençlikspor’u temsilen yöneticilerden Ahmet Sarı, antrenörler Ercan Çete ve Engin Çaylak katıldı.

A GRUBUNDA MÜCADELE EDECEK

Çerkezköy Belediyesi Gençlikspor Bayan Basketbol Takımı A Grubu’nda yer aldı. Temsilcimizin grubunda Burhaniye Belediyesi, Giresun Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Basket, Arge Basketbol, Toroslar Belediyesi ve Fenerbahçe Gelişim yer aldı.

İLK MAÇ 17 KASIM’DA

Çerkezköy Belediyesi Gençlikspor Bayan Basketbol Takımı 17 Kasım’da oynanacak ligin ilk hafta maçında deplasmanda Erge Basketbol’a konuk olacak. Ligin ilk hafta maçları ise Burhaniye Belediyespor, Giresun Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Basket, Toroslor Belediyesi ile Fenerbahçe Gelişim arasında oynanacak. B Grubu’nda ise Küçükçekmece Basketbol, Karşıyaka Çarşı, Botaş Gelişim, Düzce Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi, Emlak Konut, Van Belediye ve Nazilli Belediyespor yer aldı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU